« Sverigenytt

Är det så att du har ett företag där du behöver få in en eller flera medarbetare till? Idag finns det ju lite olika sätt att få tag på arbetskraft. Ett sätt är att testa på att ha en så kallade giggare. Här hittar ni era giggare. Vad är då en giggare? Tja, det kan likställas med en konsult. Det är helt enkelt en person redo att ta kortare uppdrag, längre uppdrag, eller som kan frilansa. Det går även att ta in en giggare för att senare anställa denna person. 

Detta med gigjobb och giggare är något som har kommit att bli allt mer populärt under de senare åren. Det finns idag flera plattformar för detta.

Söker du gig?

Är det så att du istället är ute efter att hitta ett jobb, så kan det vara smart att testa på att vara giggare. Det via GigStep. Det är smart för dig som vill testa på en ny karriär, eller en ny miljö. Det passar även för dig som redan nu frilansar men vill ha bra hjälp med att hitta kunder eller uppdrag. Det finns många möjligheter med att vara giggare. 

Kolla in GigStep

GigStep är en plattform för dig som söker jobb så väl som för dig som behöver ha nya medarbetare eller kollegor. Via denna plattform är det enkelt att hitta just det du behöver. Så kolla gärna in den!

24 Apr 2023