« Sverigenytt

Hur skyddar du dig och ditt hem mot solen? Med persienner? Rullgardiner? Eller är du en av alla de som hänger upp en filt med två spikar för att få ett behagligt klimat inomhus? Då ska du kolla hit! Det finns en supersmart lösning för alla svenska hem som gör att du både får bra solskydd, en snygg fasad och rätt temperatur inne. 

Svaret stavas markiser

Och då tänker vi inte på de traditionella markiser vi är vana vid att se över fönstren. Glöm de där fula taken som hänger ut, glöm problem med vind som sliter sönder dem för att du inte vevat in dem och glöm solblekta tyger som gör att de ser ut som ett par gamla lakan efter bara några år. Med Somfy vertikalmarkiser får du en snygg och smart lösning. Det är en markis som ligger an mot fönster och det gör att du kan använda dem även om det blåser, snöar eller regnar! 

Smarta hem

Dessa markiser kan du koppla med Somfy Smarta Hem som är ett system för alla svenska hem. Du styr dina markiser via en app, eller så ställer du in att de ska hissa upp och ned när solen visar sig eller går ner. Du kan även ställa in att de öppnas och stängs på vissa tider. 

Fördelen med en vertikalmarkis är att vinden aldrig kan få tag i den och göra så den blåser sönder. Sen är de rätt snygga också. 

 

11 Dec 2022