« Sverigenytt

Har du ett företag i Sverige? Då ska du fortsätta läsa för denna information vill du nog inte missa. Visste du att du som företagare kan låna pengar till företaget? Ja, svarar du med en viss självklar ton i rösten - men visste du att du inte behöver vända dig till din vanliga bank? 

Det handlar om hur du ser på det här med ränta på ett företagslån! Storbankerna kommer att kräva rätt höga räntor i vanliga fall, och det är inte ens säkert att de ens kommer att bevilja ett lån om du inte har en rejäl budget eller en löjligt stor säkerhet som du kan låna emot. 

Jämför, jämför, jämför!

Om du sitter och funderar på ett företagslån för din firma så finns det säkert en väldigt god anledning till det. Kanske har du en affär på gång som kräver kapital, eller så ska du kanske göra en lite större investering i en ny lokal eller nya maskiner. 

Med ett företagslån på upp till 3 000 000 kr så är det då alltid bra att jämföra. Det kan ju skilja rätt mycket när det kommer till räntor och tid för återbetalning. Kolla gärna upp skillnaden mellan ränta och månadsavgift också för det är rätt smart nu när ekonomin fladdrar att ha en fast summa varje månad istället för att oroa sig för att räntan ska gå upp med 1, 2 eller fler procent! Så jag säger det igen - jämför lånen! Det lönar sig.

26 Apr 2022