« Sverigenytt

De allra flesta som flyttar tycker det är både kul och spännande men många säger samtidigt att det är rätt jobbigt. Hur gör man för att flytta i Sverige utan att det knäcker en totalt? Vi ger tipsen du behöver inför flytten! Häng med.

En bra plan

Precis som med mycket annat i livet så blir allt enklare om man har en plan. Att gå från rum till rum och stoppa ner saker i en kasse blir kontraproduktivt och kan göra flytten helt bedrövligt jobbig och tråkig. Se istället till att packa dina saker i tur och ordning och börja med de saker du sällan eller aldrig använder. När flyttdagen sedan närmar sig börjar du packa de saker du använder mer ofta och sist packar du det du använder dagligen samt din mat. Svårare är det faktiskt inte.

Ibland behöver man hjälp

Det finns olika orsaker till varför man skulle behöva hjälp från flyttfirma i Rönninge, Nacka eller övriga Storstockholm. Kanske har man ont om tid, det kan finnas någon form av funktionshinder eller så tycker man det är så jobbigt och tråkigt att man hellre betalar någon annan. Se då till att kolla upp två saker - att de kan hjälpa till att packa också (så slipper du det med) och att de har en försäkring som täcker skador och förluster. Det händer att möbler går sönder men med en bra försäkring så går den att ersätta. Lycka till med din flytt! 

26 Nov 2022