« Sverigenytt

Här utomlands, där det är väldigt varmt, mest hela tiden, är det viktigt att få i sig mycket vatten om dagarna. Det kan vara bra att ha med en vattenflaska ut, då man promenerar i solen, eller är på stranden. Även hemma i Sverige är det ju rätt bra att ha en vattenflaska. Det för att ha med på jobbet eller till träningen. För att hitta en bra vattenflaska, jämför gärna på Fitnessfrank.se. Idag finns det ju vattenflaskor i plast, rostfritt stål så väl som i glas!

Att välja material i flaskan, det bör göras efter var du ska ha med dig den! Om du ska ha med den ut då du vandrar, eller tränar, så är det smart välja en i plast eller metall. Glas kan du ha om den bara ska vara med på kontoret.

Köp en snygg vattenflaska

Visst kan du ta en vanligt PET-flaska för att ha ditt vatten i, men hur kul är det? Det är inte fel att satsa på en bra flaska för vatten, som du kan använda dig av om och om igen. 

När du ska köpa dig en vattenflaska, så är det bra att jämföra vad det finns för olika varianter. Det kanske är så att du vill ha en viss design på den eller att den måste vara i en viss storlek? Andra viktiga aspekter är ju hur hållbar den är samt vad den kostar att köpa. 

 

15 Mar 2022